Over mij

Tot nu toe ben ik vooral werkzaam geweest in de wereld van data in uiteenlopende rollen, van uitvoerend tot sturend. Die passie voor de data wereld heb ik nog steeds, maar ik heb gemerkt dat ik me, naast Data & Analytics consultancy, ook graag bezig houd met een vakgebied wat zolang als ik me kan herinneren mijn grootste hobby is geweest: woninginrichting in combinatie met verhuizen, oftewel vastgoedstyling of home staging.

Na het volgen van meerdere opleidingen in dit vakgebied weet ik het zeker: ik wil mijn passie voor vastgoedpresentatie graag professioneel inzetten om te helpen uw woning snel en voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Dat kan alleen als uw woning zo aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken.

Daarbij richt ik me op de meer technische kant van vastgoedpresentatie. Ik ontzorg u door de makelaar te voorzien van een aantrekkelijke presentatie van uw woning op Funda met behulp van foto’s, 360° foto’s en walk through video’s. Desgewenst bereid ik het huis voor op de fotoshoot, meet ik het huis in conform de NEN 2580 meetinstructies en lever ik 2D- en 3D-plattegronden aan.

Bent u benieuwd wat een goede woningpresentatie kan betekenen voor de verkoop van uw woning? Stuur dan gerust een mail naar info@huisvertelt.nl.